Sfeerhaarden van Le Feu

 

We hebben onze lifestyle aangevuld met de moderne sfeerhaarden op bio-ethanol van Le Feu en bieden wij online aan.

Le Feu is een Deens bedrijf dat bio-sfeerhaarden van hoge kwaliteit produceert, met de nadruk op Deens en Scandinavisch design, passend bij de moderne woning. ”Le Feu“ is Frans en betekent gewoon “vuur”, wat verwijst naar de warme, gezellige en romantische sfeer die bij een open haard heerst.

Al meer dan 25 jaar is Le Feu betrokken bij de haarden-industrie, daarom hebben zij de ambitie om een milieuvriendelijke open haard te ontwikkelen voor de milieubewuste consument. 

Le Feu wil geen compromissen sluiten op gebied van kwaliteit, veiligheid en design. De grote passie voor design, inrichting en vuur is een van de hoekstenen van hun innovatieve design open haarden. Deze selectie spreekt daarom ook de meeste consumenten aan. Het was nog nooit zo makkelijk om te genieten van een echte open haard in huis, op het balkon of in de tuin en het is daarbij ook een milieuvriendelijk alternatief!

De designs van Le Feu zijn geproduceerd volgens de wereldberoemde Scandinavische principes waarbij de combinatie van functionaliteit en tijdloze esthetiek centraal staat. Deze twee zaken komen samen als een eenheid die minimalisme uitstraalt en iets zachts, gezelligs en elegants toevoegt aan elke ruimte. De haarden zijn bijna zwevend, wat een magisch gevoel geeft.

Le Feu bio-haarden hoeven niet eerst geïnstalleerd te worden. Het duurt slechts ongeveer 10 minuten vanaf het uitpakken van het product tot je kunt genieten van het speelse vuur en de mooie esthetiek.  

Wat is Bio-ethanol?

In de afgelopen jaren is bio-ethanol steeds meer bekend geworden over de hele wereld vanwege het verspreidingsdoel van het gebruik van biohaarden, maar wat is het precies? En hoe wordt het gemaakt?

Simpel gezegd is bio-ethanol een soort sterke alcohol. Het wordt bijna op dezelfde manier geproduceerd als andere sterke dranken. De huidige bio-ethanol die u in uw biohaard gebruikt, wordt gemaakt van overtollig organisch afval, voornamelijk afkomstig van de landbouw.

Het is erg belangrijk om zo zuiver mogelijke Bioethanol te gebruiken. Wij raden aan met een zuiverheid van tenminste 95%. Sommige Bioethanol producten op de markt zijn verdund met water om de prijs laag te houden. Dit kan leiden tot rookvorming, roet emissie en kan zelfs uw haard beschadigen.

 

 

 

 

SHOP MET KORTING

Wil jij altijd 5% korting ontvangen op je héle bestelling? Meld je hier aan en profiteer direct!

 

Nederland:
✅ Gratis bezorging v.a. €100 (anders €3,95) 
Belgium & Germany:
✅ Free shipping over €100 (otherwise €4,95)
✅ 14 Dagen retour
✅ Klantbeoordeling 9.4/10

Other Countries:
Check shippingcosts


Shop Miss Me jeans online.
Dé Jeans uit USA!

© 2018 - 2021 topjurken.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel